SON DAKİKA



Haber > Magazin > Seçil Gür'den iddialı paylaşım

Seçil Gür'den iddialı paylaşım

02 Mart 2022 Çarşamba - 12:19




Bir dönem Serdar Ortaç ile yaşadığı aşkla ismini duyuran şarkıcı Seçil Gür, şimdilerde Instagram sayfasından yaptığı paylaşımlarla gündeme geliyor. Geçtiğimiz haftalarda silikonlarını yenileyen Seçil Gür, derin göğüs dekoltesiyle kamera karşısına geçti.





2014'te nikah masasına oturduğu İrlandalı model Chloe Loughnan'dan 2019'da tek celsede boşanan daha sonra Seçil Gür ile aşk yaşamaya başlayan Serdar Ortaç, geçtiğimiz sene bu ilişkisini sona erdirmişti.

Serdar Ortaç’tan ayrıldıktan sonra uzun süredir gündeme gelmeyen Seçil Gür, şimdilerde Instagram sayfasından yaptığı cesur karelerle dikkat çekiyor.

Seçil Gür son olarak sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımla gündeme geldi. Şarkıcı Seçil Gür, gömleğinin içine giydiği yeşil iç çamaşırı ve leopar desenli sütyeniyle verdiği pozları Instagram hesabında yayınladı.




 Gömleğinin düğmelerini açan Gür'ün ayna pozları, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Öte yandan Seçil Gür, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir YouTube programında eski sevgilisi Serdar Ortaç, hakkında şaşırtıcı iddialarda bulunmuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap