SON DAKİKA



Haber > Magazin > Say “Oh” dedi

Say “Oh” dedi

17 Ocak 2014 Cuma - 18:03




Piyanist-besteci Fazıl Say hakkında, "yargı görevini yapanları etkileme" ve "adil yargılamayı etkilemeye teşebbüs" iddiasıyla yürütülen soruşturmada t





Fazıl Say'ın, "halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenen aşağıladığı" gerekçesiyle İstanbul 19. Sulh Ceza Mahkemesi'nde yargılandığı ve karara bağlanan davanın şikayetçisi olan Ali Emre Bukağılı'nın, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na yaptığı başka bir şikayet üzerine yürütülen soruşturma tamamlandı. Piyanist-besteci Fazıl Say hakkında, "yargı görevini yapanları etkileme" ve"adil yargılamayı etkilemeye teşebbüs" iddiasıyla yürütülen soruşturmada takipsizlik kararı verildi. Fazıl Say'ın, "halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenen aşağıladığı" gerekçesiyle İstanbul 19. Sulh Ceza Mahkemesi'nde yargılandığı ve karara bağlanan davanın şikayetçisi olan Ali Emre Bukağılı'nın, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na yaptığı başka bir şikayet üzerine yürütülen soruşturma tamamlandı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap