SON DAKİKA



Haber > Magazin > Sarıkaya'nın burun halkası

Sarıkaya'nın burun halkası

18 Kasım 2016 Cuma - 14:43




Serenay Sarıkaya burnundaki halkayla katıldığı davette ilgi odağı oldu.





Şimdilerde Nejat İşler’le başrolünü paylaştığı İkimizin Yerine adlı filmde boy gösteren Serenay Sarıkaya, geride bıraktığımız günlerde sosyal medya hesabından yeni imajıyla ilgili paylaşımda bulundu.

serenay-sosyal-88

Burnundaki halkayla dikkatleri çeken Sarıkaya’nın, bir süre önce Rihanna’nın da taktığı halka modasına uyduğu görüldü. Septum halkaları denen ve dünyada da moda olan bu akımı Türkiye’de de takip eden çok sayıda isim var.

serenay-sarikaya-ic

Rihanna’nın giydiği kırmızı kürk mantoyu da bir süre önce Sibel Can üzerine giyerek sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

sibel-can-ic

İMAJINI SÜRDÜRMEYE KARARLI

Önceki akşam bir giyim markasının düzenlediği tanıtım gecesine katılan Serenay Sarıkaya’nın burnundaki halka, güzel oyuncunun bu imajından bir süre daha vazgeçmeyeceği şeklinde yorumlandı. Son derece büyük ve dikkat çekici olan bu takıyla birlikte gazetecilerin objektiflerine gülümseyen Sarıkaya’nın keyfi yerinde görünüyordu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap