SON DAKİKA



Haber > Magazin > Şansal: Pişman değilim!

Şansal: Pişman değilim!

03 Mart 2017 Cuma - 14:17




Kuzey Kıbrıs'tayken paylaştığı videoda "B.kunda boğul Türkiye" diyen Barbaros Şansal, "o videodan dolayı pişman değilim" dedi.





KKTC'deyken sosyal medyada paylaştığı videoda Türk milletine hakaret eden, ardından Kıbrıs'tan sınırdışı edilip tutuklanan Barbaros Şansal geçtiğimiz gün tahliye edildi. Şansal, tahliyenin ardından RSFM'den Yavuz Oğhan’dan Bidebunudinle programına katıldı. Şansal, 'videodan doalyı pişman değilim' dedi.

ŞANSAL: PİŞMAN DEĞİLİM

Barbaros Şansal, söz konusu videoyla ilgili kendini savunarak, "Bahse konu videonun en sonunda söylediğim cümle 2015 yılında Ulvi Yaman ile birlikte yaptığımız bir röportajın başlığı. O lafın sarf edildiği zümre iddia edildiği gibi Türk milleti değildir. Çünkü Türk milleti asla ve asla tecavüzcü ve tacizci değildir. Pişman değilim, o videonun arkasındayım. Eğer o video Türk milletini aşağılamak olarak algılanıyorsa, Türk milletini oradaki sıfatlara uygun görenler ağır şekilde cezalandırılmalıdır." dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap