SON DAKİKA



Haber > Magazin > Samanlıktan cephanelik çıktı

Samanlıktan cephanelik çıktı

21 Ocak 2016 Perşembe - 14:25




Düzce’de cinayet zanlısı olarak yakalanan S.Y. ile irtibatlı olduğu tespit edilen O.U.’nun köy evinde ve samanlıkta yapılan aramalarda 4 adet av tüfeğ





Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Müdürlüğü Cinayet Bürosu amirliği ekiplerince cinayet zanlısı S.Y. ile irtibatı olduğu tespit edilen O.U.‘nun adreslerinde yapılan aramalarda köy evinde ve samanlıkta çeşitli yerlere saklanmış olarak 4 adet yivsiz av tüfeği, 2 adet ruhsatsız tabanca, 53 adet av tüfeği kartuşu, 329 adet 9 mm çaplı tabanca fişeği, 37 adet 7,65 mm çaplı tabanca fişeği, 26 adet 7.62 mm çapında uzun namlulu silah fişeği, 1 adet manevra fişeği, 11 adet değişik silahlara ait şarjör ve 1 adet muşta ele geçirildi.

Valilikten yapılan açıklamada cinayet zanlısı S.Y. ile ilgili yapılan çok yönlü soruşturmada ortaya çıkartılan silahların geçmiş olaylar ile bağlantısının tespit edilebilmesi için Kriminal Polis Laboratuvarına inceleme için gönderileceği bildirildi. Yakalanan O.U. ise adli makamlara sevk edildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap