SON DAKİKA



Haber > Magazin > Sadakatsiz dizisi final mi yapıyor?

Sadakatsiz dizisi final mi yapıyor?

06 Aralık 2020 Pazar - 09:44




Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un başrol oynadığı dizi Sadakatsiz çarşamba günleri Kanal D'de yayınlanıyor. Peki, Sadakatsiz final mi yapacak? İşte detaylar..





KANAL D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz final mi olacak soruları gündemden düşmüyor. İşte detaylar..

SADAKATSİZ FİNAL Mİ YAPIYOR?

Milyonlarca kişinin ekranlara kilitlendiği Sadakatsiz dizisi, Kanal D ekranlarında her hafta düzenli olarak reyting rekorları kırıyor. Dizinin oyuncuları ve izleyici kitlesi Kanal D yönetiminin de yüzünü güldürdü.
Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirus salgını nedeniyle birçok kanalda diziler final yaparak izleyicilerini üzmüştü. Ancak Kanal D yönetimi büyük bir atak göstererek her hafta reyting rekorları kıran Sadakatsiz adlı diziyi seyirci ile buluşturdu. 
Dizinin henüz 2. bölümü yayınlanmış olsa da Arka Sokaklar kadar reyting alması başarısını ortaya koydu. Hekimoğlu, Çatı Katı Aşk ve Yeni Hayat gibi diziler Kanal D ekranlarında final bölümü yaparak izleyicilerine veda etmişti. 
Ancak Sadakatsiz dizisi büyük bir başarı ile yoluna devam ediyor.
Medyapım tarafından Kanal D ekranlarında her hafta Çarşamba günü 20.00’da seyircisiyle buluşan Sadakatsiz dizisi beklenmedik bir başarı sağlayarak reyting rekorları kırdı. 
İzleyicinin beklentisini karşılayan diziye Kanal D yönetimi 6 bölümlük ödeme yaptı. 
Dizinin final yapması şu an için beklenmiyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap