SON DAKİKA



Haber > Magazin > Saadet Işıl Aksoy sevenlerini korkuttu

Saadet Işıl Aksoy sevenlerini korkuttu

25 Ocak 2021 Pazartesi - 11:14




Oyuncu Saadet Işıl Aksoy’un sosyal medya hesabından uzun bir süre paylaşım yapmaması sevenlerini korkuttu. Güzel oyuncu, hayranlarından gelen mesajlar üzerine bir açıklama yaparak sosyal medyaya bir müddet ara verdiğini söyledi.





Yaşamını Los Angeles’ta sürdüren Saadet Işıl Aksoy, sevenlerini endişelendirdi. Bir dönem sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan güzel oyuncunun uzun bir süredir paylaşım yapmaması dikkat çekti. Hayranları, güzel oyuncunun paylaşım yapmaması üzerine Aksoy’ı mesaj yağmuruna tuttu.

“BURAYA GELDİĞİMDE BAŞKA GEZENE GELMİŞ GİBİ OLUYORUM..”

Aksoy hayranlarından gelen mesaj üzerine bir açıklama yaptı. Ünlü oyuncu “Hem Marisa ile ilgilen hem ona yemek yap hem bize yemek yap hem evi düzenle vs derken sosyal medyada vakit ayırmak çok zor. Aslında belki de işime geliyor buralardan uzakta kalıp gerçek hayatla meşgul olmak ama buraya geldiğimde de başka bir gezegene gelmiş gibi oluyorum” paylaşımında bulundu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap