SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ryan Reynolds dördüncü bebek haberini dört ay sonra duyurdu!

Ryan Reynolds dördüncü bebek haberini dört ay sonra duyurdu!

17 Haziran 2023 Cumartesi - 16:19




2011 yapımı 'Green Lantern' (Yeşil Fener) filminin setinde tanışan Hollywood'un ünlü çifti Blake Lively (35) ve Ryan Reynolds (46), dördüncü çocuklarının mutluluğunu yaşıyor. Lively'nin doğum yaptığı geçtiğimiz şubat ayından bu yana konuşuluyordu. Reynolds, Twitter'dan yayınladığı mesaj ile yeni bebeklerinin dünyaya geldiğini açıkladı.





2012 yılında hayatlarını birleştiren Blake Lively ile Ryan Reynolds'ın dördüncü çocukları dünyaya geldi. 'Deadpool'un yıldızı Reynolds, 'Bedtime Stories With Ryan' adlı yeni TV programını duyururken, dördüncü çocuk haberini de verdi.

"DÖRDÜNCÜ ÇOCUĞUMLA AYNI GÜN DOĞDU"

Reynolds, 21,4 milyon takipçisinin bulunduğu Twitter hesabından “Herkesin uykuya dalmasına yardımcı olmak için düşünülen bir dizi fikri, dördüncü çocuğumla aynı gün doğdu” mesajını yazdı. Ryan Reynolds dördüncü bebek haberini dört ay sonra duyurdu

 

Yeni şovu 20 Haziran'da başlayacak olan 46 yaşındaki oyuncu, dördüncü bebeğin cinsiyeti ve adı konusunda ise bilgi vermemeyi tercih etti.


Ryan Reynolds dördüncü bebek haberini dört ay sonra duyurdu

 

DÖRT AY SONRA GELEN AÇIKLAMA

Reynolds ile evliliğinden James (7), Inez (5 ve Betty (2) adında üç çocuğu daha bulunan Liveley, hamilelik döneminde sık sık Instagram'da paylaşımlar yapıyordu. Ryan Reynolds dördüncü bebek haberini dört ay sonra duyurdu

 

Güzel oyuncu, 13 Şubat tarihli paylaşımında ise bebek emojisi ve eşiyle fotoğrafına yer vermiş, “Şimdi çok meşgulüm” ifadesini kullanmıştı. Böylece 35 yaşındaki ABD'li aktristin doğum yaptığı haberi gündem olmuştu.


Ryan Reynolds dördüncü bebek haberini dört ay sonra duyurdu

 

"BEN VE KIZLARIMIZ ONUN EVİYİZ"

Kasım 2022'de Los Angeles'ta gerçekleşen 362ncı American Cinematheque törenine katılan Blake Lively, eşine ödülünü takdim etmişti. O dönemde dördüncü çocuğuna hamile olan oyuncu, “Artık ben ve kızlarımız onun eviyiz. İster dünyanın öbür ucunda da olsun, ister sokağın karşısında bir toplantıda olsun tıpkı 19 yaşındaki çocuk gibi eve koşa koşa geliyor. Sette çamura ve sahne kana bulanmış halde de olsa, süper kahraman kıyafeti içinde de olsa her zaman eve geliyor” demişti. Ryan Reynolds dördüncü bebek haberini dört ay sonra duyurdu

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap