SON DAKİKA



Haber > Magazin > Robbie Williams: Türkleri çok seviyorum

Robbie Williams: Türkleri çok seviyorum

19 Ağustos 2023 Cumartesi - 13:39




İngiliz şarkıcı Robbie Williams,önceki gün Bodrum'da bir otelde dinleyicileriyle buluşmuştu. Sevilen şarkılarını seslendiren ünlü şarkıcı, konser sırasında "Farkettim ki eşimin en sevdiğim özellikleri Türk olmasından kaynaklanıyor" açıklamasıyla dikkat çekti.





Tüm zamanların en popüler gruplarından biri olan 'TakeThat'den ayrılıp başarılı bir solo kariyere imza atan, ülkemizde de çok sevilen Robbie Williams, bu yazın en çok konuşulan konseri için TemaCC organizasyonuyla Lujo Hotel Bodrum'da sahne aldı.

"BU BENİM TÜRKİYE'DEKİ İLK KONSERİM"

"32 yıldır müzik yapıyorum ve bu gece size eğlencenin ne demek olduğunu göstereceğim" diyerek Let Me Entertain You ile konserine başlayan Robbie Williams 1.5 saatlik konser boyunca şarkı aralarında bol bol izleyici ile sohbet etti. "Bu benim Türkiye'deki ilk konserim'" diyen Williams, henüz 16 yaşındayken, 90'lı yıllarda müziğe başladığı Take That grubu günlerinden videolar izletti ve yaptığı esprilerle herkesi güldürdü.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap