SON DAKİKA



Haber > Magazin > Rabia Soytürk: Enerjimiz tuttu

Rabia Soytürk: Enerjimiz tuttu

04 Şubat 2023 Cumartesi - 15:44




Kanal D’de ekrana gelecek ‘Veda Mektubu’nun oyuncularından Rabia Soytürk, “Kadromuz beni motive ediyor” dedi. 24 yaşındaki genç oyuncu, rol alacağı diziyi Elele dergisine anlattı.





Rabia Soytürk, Kanal D’nin merakla beklenen yeni dizisi ‘Veda Mektubu’nda ‘Aslı’yı canlandırıyor. Genç oyuncu, ‘Veda Mektubu’nu Elele dergisine anlattı.

"Herkes çok profesyonel ve disiplinli; bu da beni motive ediyor. Çekim aralarında çok eğleniyoruz. Ben neredeyse setin en küçüğüyüm."

"Usta oyuncularla çalışmak büyük konfor. Kendimi güvende hissediyorum. Partnerim Emre Kıvılcım ile çok iyi anlaştık, enerjimiz tuttu" diye konuştu.

AFİŞE TAM PUAN 

Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar ve Bennu Yıldırımlar’ın da rol aldığı yapımın afişi yayınlandı. Konsept ve tasarım Özgür Mete, fotoğraf Fahri Karaduman imzalı.

Yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş’ın oturduğu, senaryosunu Deniz Akçay’ın kaleme aldığı dizi, aşk hikayesiyle kalplere dokunacak. ‘Veda Mektubu’ yakında Kanal D’de başlayacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap