SON DAKİKA



Haber > Magazin > Pucca'nın yeni umudu!

Pucca'nın yeni umudu!

08 Ekim 2016 Cumartesi - 11:14




Pucca ve eşi Serhat Osman Karagöz, geçirdikleri zor günlerinden ardından Instagram'da paylaşımda bulunarak yeniden bebek beklediklerini açıkladı.





Geçtiğimiz aylarda sosyal medya üzerinden yaptıkları bir paylaşım ile hamile olduğunu duyuran Selen Işık ya da herkesin tanıdığı adıyla Pucca, ardından dış gebelik yaşadığını bebeğinin kendisinin iç kanama geçirmesine neden olduğunu ve malesef tüpün alındığını belirtmişti.

Geçirdikleri zor günleri atlatmaya çalışan Pucca ve oyuncu eşi Serhat Osman Karagöz, ikinci kez Instagram hesaplarından takipçilerini sevindirecek bir haber verdiler. Pucca, 3 aylık hamile olduğunu açıkladı.

"HASTANE ODASINDA ÖLÜ GÖRDÜM KENDİMİ"

Yazdığı kitaplarda, köşe yazılarında ve yaptığı paylaşımlarda hep samimiyetiyle dikkatleri çeken Pucca, hamileliğini de yaptığı Instagram paylaşımıyla duyurdu. Pucca paylaşımında yaşadığı zor günlerin etkisiyle kendisini rüyalarında bir hastane odasında ölü gördüğünü belirtti.

İşte Pucca'nın paylaşımındaki o ifadeler:


"Bu kez kendimizi tuttuk.. Ilk 3 ay kimseye soylemedik. Hatta dogurana kadar soylemeyecektim ama insan destek istiyor ya.. Aa benim de basima geldi hikayeleri duymak istiyor.. Ne korkularla, ya simdi bisi olursa diye diye 3 ay gecti.. Hastane fobim olusmus bi onceki dis gebelikten olusan ic kanamadan. Ruyalarimda hep hastane odasinda ölü gordum kendimi. Oyle hamileligin ulvi bir his oldugunu da hissedemedim, paso kustum. Kusmadigim zamanlar ise sadece uyudum. Bi de hep agladim. Haberleri izlerken cigerlerim elime geldi o derece.. Uc ay bitti. Hala korkuyorum, cok korkuyorum. Allah askina kotu bisi dusunen olursa bu donemde mumkunse beni takip etmesin. Bi de onun evini bulup, dovdurtmesin bana kendini. Iste boyle, ne yazmam gerek bilmiyorum. Hayatimin bu donemine geldim simdi. Ay yine agliyorum... Ya bu aglamalar, kusmalar ne zaman bitecek.. Iyi dileklerde bulunun, guzel guzel seyler yazin valla elim ayagim titriyor..."

"ONUN HİKAYESİ ÇOK BAŞKA"

Pucca'nın eşi oyuncu Serhat Osman Karagöz ise yaptığı paylaşımda geçirdikleri zor günlere de değinerek, nazardan korktuğunu belirtti. Karagöz, "Sanırım bir koca kafa bizi ziyarete geliyor... aslında hiç hazır hissetmezken dayı olmaya baba oluyorum inş ... güzel olan herşeyi paylaşırken insanlar korkuyor nazar diye (ki çok inanırım bu arada nazara ) zaten dünyada çok güzel şeyler olmuyor olanlara da nazar değdirmek çok saçma... Allah ne düşünüyorsan bin katını sana versin. son zamanların en sıkıntılı bebesi olacak hikayesi çok başka" ifadelerini yazdı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap