SON DAKİKA



Haber > Magazin > Polisten helikopter destekli operasyon

Polisten helikopter destekli operasyon

24 Mart 2015 Salı - 09:25




Polis ekipleri, Sultangazi'deki Gazi Mahallesi'ne sabah saatlerinde helikopter destekli operasyon yaptı. Operasyona özel harekat polisleri de katıldı.





Sultangazi'deki Gazi Mahallesi'ne polis ekipleri sabah saatlerinde helikopter destekli operasyon gerçekleştirdi. Özel harekat polislerinin de katıldığı operasyona tepki gösteren bazı şahıslar, polise taş ve havai fişek attı. Operasyon havadan da desteklendi.

HELİKOPTER DESTEKLİ OPERASYON

Edinilen bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde Gazi Mahallesi'ndeki bazı adreslere operasyon düzenledi. Özel harekat ekiplerinin de katıldığı operasyona polis helikopteri de havadan destek verdi.

GÖSTERİCİLER ORTAYA ÇIKTI

Operasyona tepki gösteren bazı şahıslar İsmet Paşa Caddesi'ni trafiğe kapatmak istedi. Polisin müdahalesiyle göstericiler ara sokaklara kaçtı.


OTOBÜSLERE SALDIRDILAR

Göstericiler polise taş ve havai fişek attı. Şahıslar, belediye otobüslerini de taşladı. Bölgedeki gerginlik devam ediyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap