SON DAKİKA



Haber > Magazin > Pınar Altuğ Bodrum'da paparazziyi görüntüledi

Pınar Altuğ Bodrum'da paparazziyi görüntüledi

19 Haziran 2016 Pazar - 14:37




Pınar Altuğ Atacan Bodrum tatili esnasında görüntülediği Hürriyet Kelebek Magazin muhabirinin fotoğrafını sosyal medya hesabı üzerinde paylaştı.





Geçtiğimiz günlerde Bodrum'da Azimut Yat'ın Türkiye temsilcisi olarak tekstil  ve mücevher ürünlerinin satışının  yapılacağı bir mağaza açan Pınar Atuğ bu sebeple yazı Bodrum'da geçiren ünlüler arasında.

Altuğ, tatil yaptığı sırada Hürriyet Kelebek Magazin muhabiri Behlül Aydın'ı görüntülediği fotoğrafını Instagram hesabından "Sezonun ilk paparazzisi is basi yapar o bizi cekmeden biz onu cektik iyi yazlar! #yaz #bodrum #tatil" açıklaması ile paylaştı.

Pınar Altuğ Atacan'ın fotoğrafının altına yine Hürriyet Gazetesi Kelebek Magazin Servisi'nden İsmail Bayrak "Bodrum tecrübesi olmayınca böyle olmuş" yorumunu ekledi. Behlül Aydın da bu yoruma "Tecrube değil @ismailbyrk sen 500 luk lensine kıyamayıp beni 300 luk lensle bodruma gönderdikleri için böyle oldu. Mesaj alınmıştır sanırım" yorumuyla cevap verdi.

 




Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap