SON DAKİKA



Haber > Magazin > Plajlar şenlendi

Plajlar şenlendi

24 Mayıs 2015 Pazar - 16:42




Bodrum'da havaların mevsim normallerine ulaşması ile yerli ve yabancı tatilciler, denizde bol bol yüzüp güneşlendi.





Bodrum'da havaların mevsim normallerine ulaşması ile plajlardaki renkli ve eğlenceli görüntüler de arttı. Yerli ve yabancı tatilciler denizde bol bol yüzüp güneşlenirken, beach clup'larda dans edip eğlendi.

BODRUM PLAJLARI DOLDU TAŞTI

Bodrum'da hava sıcaklıklarının 39, deniz suyu sıcaklığının ise 20 dereceye yükselmesi, dış turizm kadar iç turizmde de hareketliliğin yaşanmasına neden oldu. Turistik tesislerde doluluk oranı gittikçe artarken, plajlar da yerli ve yabancı turistlerle doldu. Bodrum plajları renkli ve neşeli görüntülere sahne oldu.

TURİST SAYISI 30 BİN'İ AŞTI

Bazı plajlarda neredeyse adım atacak yer kalmazken deniz ve hava yolu ile son bir haftada ilçeye gelen turist sayısının 30 bini aştığı belirtildi. Gümbet Plajı'ndaki Aloha Beach Club, geçtiğimiz yıl olduğu gibi yine dans partileri ile konuklarını coşturdu. Bodrum'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği bildirildi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap