SON DAKİKA



Haber > Magazin > PKK’lı muhtar tutuklandı

PKK’lı muhtar tutuklandı

20 Ekim 2015 Salı - 14:12




Ağrı’da, ‘Terör örgütüne eleman temin etme, yardım ve yataklık yapma’ suçlarından adli kontrol kararıyla serbest bırakılan B.I. ile köy muhtarı tutuk





Ağrı Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, PKK/KCK terör örgütünün Taşlıçay ilçesinde oluşturmaya çalıştığı Öz Savunma Birliği (ÖSB) ve Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi (YDG-H) içerisinde faaliyet yürüten şüphelilerin deşifre edilmesine yönelik yapılan çalışmalar neticesinde İ.I. isimli terör örgütü mensubunun 17 Ekim 2015 günü gözaltına alındığı belirtilerek "Emniyetteki işlemlerin ardından 19 Ekim 2015 günü adli makamlara sevk edilen şahıs, 'Anayasa düzenini ortadan kaldırmaya teşebbüs ve silahlı terör örgütüne üye olma' suçlarından tutuklanarak cezaevine sevk edilmiştir" denildi. Açıklamada ayrıca, 12 Ekim 2015 tarihinde “Terör örgütüne eleman temin etme, yardım ve yataklık yapma” suçlarından adli kontrol kararı ile serbest bırakılan B.I. ve E.K. isimli şahıslar Cumhuriyet Savcılığının itirazı üzerine yetkili mahkemece çıkarılan tutuklama kararı neticesinde yakalanmış ve cezaevine sevk edilmiştir” bilgisi verildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap