SON DAKİKA



Haber > Magazin > Petek Dinçöz'ün nişanlısı gençlik aşkı çıktı

Petek Dinçöz'ün nişanlısı gençlik aşkı çıktı

10 Ağustos 2022 Çarşamba - 12:50




Bir dönemin aranan isimlerinden Petek Dinçöz, evliliğini sonlandırarak ABD’ye yerleştiğini duyurmuştu. Geçtiğimiz günlerde ise nişanlandığını açıklayan Petek Dinçöz’ün nişanlandığı kişinin gençlik aşkı olduğu ortaya çıktı.





Çiftin oğulları Aslan, 4 Ağustos 2017 tarihinde dünyaya gelmişti. Mahkemeye başvuran ikili, sekiz yıllık evliliklerini geçtiğimiz mart ayında tek celsede sonlandırmıştı.

41 yaşındaki şarkıcı, ayrılık haberini sosyal medya hesabından; "Sn. Serkan Kodaloğlu ile 2014 yılından beri devam eden evliliğimizi karşılıklı saygı çerçevesinde, anlaşmalı olarak bitirme kararı aldık.

Oğlumuz İrfan Aslan Kodaloğlu için her zaman anne-baba ilişkimiz devam edecek. Sürece ve yaşananlara saygı duyulması dileğiyle" sözleriyle duyurmuştu.

Eşi Serkan Kodaloğlu’ndan boşanmasının ardından Amerika’ya yerleşen Petek Dinçöz, şimdilerde yeni bir aşka yelken açtı.

Oğluyla Miami'ye taşındıktan sonra gözlerden uzak bir hayat yaşamayı tercih eden Petek Dinçöz, Nida Büyükbayraktar isimli bir beyefendiyle aşk yaşamaya başladı.


Özel hayatıyla ilgili bu zamana kadar hiç paylaşım yapmayan ünlü isim, Instagram hesabından nişan yüzükleriyle bir fotoğraf paylaşarak geçtiğimiz günlerde herkesi şaşırtmıştı.

Petek Dinçöz, şimdi ise nişanlısıyla yeni bir fotoğrafını paylaştı. Petek Dinçöz’ün nişanlısının gençlik aşkı olduğu ortaya çıktı.

Petek Dinçöz yaptığı paylaşımına ise şu notu düştü, “Ben 17 yaşında sen 26 yaşında. Bizimkisi bir aşk hikayesi.”

İşte Petek Dinçöz'ün paylaştığı o kare...

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap