SON DAKİKA



Haber > Magazin > Pelin Akil: Uyku ilaçları ve yatıştırıcı çaylarla da uyuyamıyorum

Pelin Akil: Uyku ilaçları ve yatıştırıcı çaylarla da uyuyamıyorum

22 Şubat 2023 Çarşamba - 11:31




Ünlü oyuncu Pelin Akil, aklına afet bölgesinde zor durumda olan depremzedeler geldiği için uyuyamadığını söyledi. Sosyal medya hesabından "Ben nasılım?" başlıklı bir paylaşımda bulunan Akil, "Uykuya şans eseri dalarsam 04.00 civarlarında uyanıyorum" dedi.





Pelin Akil, sosyal medya hesabından sabaha karşı yaptığı paylaşımla Kahramanmaraş depreminden etkilenen insanların yaşadıklarını ve kendi korkularını paylaştı. Akil, uyku ilacı ve yatıştırıcı çay içmesine rağmen geceleri uyuyamadığını söyledi.

Akil, paylaşımında şunları söyledi:

"HAK GÖRMÜYORUM"

Ben mi nasılım? Özellikle akşam olunca uyku ilaçları yatıştırıcı çaylarla hala uyuyamayan, evde en son uyuyan kişi olmaktan korkan. Uykuya şans eseri dalarsam 04.00 civarlarında uyanıyorum. Ya kabuslarla ya da aniden avize mi sallanıyor diye dik dik tepeye bakarak ve hava aydınlanana kadar öyle kalarak. Sonra üstüm örtülüyse üşüsem de açıyorum. Neden? Çünkü hak görmüyorum...

"SICAK YATAĞINDAN UYANMAK"


Ünlü oyuncu, önceki gün yaptığı paylaşımda da şunları söylemişti:

Bu saatte aniden uyanıp, sokakta üşüyenleri düşünüp uyuyamamak, sıcak yatağından utanmak. Her an aynı durumda olabileceğimiz hissi... Yalnız olmadığımı biliyorum.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap