SON DAKİKA



Haber > Magazin > Peker çocukları unutmadı

Peker çocukları unutmadı

21 Ocak 2015 Çarşamba - 15:27




Erken Doğan Çocukları Yaşatma Derneği (ERDODER) önceki gün Tarabya Otel'de bir balo düzenledi.





Baloya iş, cemiyet ve sanat dünyasından önemli isimler katıldı. Bülent Ersoy'un da sahne aldığı ve Özlem Yıldız'ın sunuculuğunu yaptığı geceye ünlüler akın etti. Geceye katılan ünlü isimlerden iş adamı Sedat Peker Bülent Ersoy'dan ve diğer davetlilerden büyük ilgi gördü. Gecede düzenlenen müzayedede açık artırma yoluyla dernek yararına ürünler satıldı. Bilindiği üzere geçtiğimiz haftalarda ERDODER'in Fuat Paşa Yalısı'nda yaptığı dergisinin lansman gecesinde iş adamı Sedat Peker 50.000 TL bağış yaparak gecenin rekor bağışını yapan isim olmuştu. Dün gece yapılan müzayede de Sedat Peker yapılan açık artırmada Arda Turan imzalı Atletico Madrid formasını tam 50.000 TL'ye satın alarak gecedeki rekor bağışı yapan isim oldu. 

BİR KLASİK HALİNE GELDİ

İş adamı Sedat Peker dernek ve vakıflar yararına yapılan her müzayedede rekor bağışı yapan isim oluyor. Ayrıca müzayedelerde satın aldığı ürünleri tekrardan satışa çıkarılabilmesi, dernek ve vakıflara tekrardan faydası olabilmesi için aynı gece yeniden bağışlıyor. Bu sayede dernek ve vakıflar yararına aynı ürünler ikinci defa satışa çıkarılmış oluyor. Dün gecede iş adamı Sedat Peker'in bu geleneği değişmedi. İş adamı Sedat Peker 50.000 TL'ye satın aldığı Arda Turan imzalı Atletico Madrid formasını tekrardan derneğe bağışladı. 

TOPLAMDA 100.000 TL BAĞIŞ

Daha öncede ERDODER'e Fuat Paşa Yalısı'nda 50.000 TL bağış yapan Sedat Peker, dün gece Tarabya Otel'de düzenlenen baloda 50.000 TL daha bağış yaparak toplamda ERDODER'e 100.000 TL bağış yapmış oldu. Dernek Başkanı Canan Göztepe gecede yaptığı konuşmada iş adamı Sedat Peker'e bugüne kadar derneğe yapmış olduğu bağışlardan ötürü teşekkür etti ve dernek adına Sedat Peker'e plaket taktim edildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap