SON DAKİKA



Haber > Magazin > Patlama anını anlattılar

Patlama anını anlattılar

14 Mart 2016 Pazartesi - 10:44




Safiye Soyman ve Faik Öztürk, Ankara'daki patlama anında Kızılay caddesinin paralelindeydiler.





Safiye Soyman patlama anını anlattı... Ankara’da yaşayan Safiye Soyman ve Faik Öztürk, pazar günü evlerine giderken trafiğine takılmamak için Kızılay’ın paralel caddesini tercih ettiler. Ölümden kıl payı kurtulan çift, korkunç patlama sesine tanık oldular ve yaşadıklarını, patlama anını anlattılar. 

Patlamaya yakın olduklarını söyleyen ünlü çift o anları şöyle anlattı: "Ulus’tan çıktık, Kızılay’a doğru gidecektik. Sonra ‘Orada trafik yoğundur, Pazar günü olduğu için biz Konya yolundan girelim’ dedik. Saat 18.40′tı.

Necatibey Caddesi’nden Konya yoluna girdik ve 18.45’te bomba patladı. Yani paralel caddemizde patladı. Korkunç bir ses duyduk. O yoldan girseydik biz de yoktuk. Kızılay yönünden gitseydik Çankaya’ya biz de orada olacaktık. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diliyoruz. Yaralılara da Allah şifa versin. Terör artık son bulsun. ‘Yeter’ diyoruz."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap