SON DAKİKA



Haber > Magazin > Partneri belli değil

Partneri belli değil

04 Ağustos 2015 Salı - 14:29




Güneşi Beklerken dizisiyle yıldızı parlayan yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin'in yeni yayın dönemindeki projesiyle ilgili ilk bilgiler ortaya çıktı.





Bürsin, Güneşi Beklerken'in ardından yine ikinci dizisi Şeref Meselesi'ni çektiği D Yapım'la anlaştı. Kanal D'de ekrana gelecek olan ve bir aşk hikayesini anlatacak proje için çalışmalar sürüyor. Henüz Bürsin'in partneri belli değil. Senaryosu için hazırlık yapılan dizi sonbaharda seyirciyle buluşacak.

Bu sezon iddialı yazlık dizilerin başında gelen Tatlı Küçük Yalancılar'ın ilk bölümden itibaren reytingleri beklenenin çok altında çıktı. Şükrü Özyıldız'ın 39 bölüm anlaştığı dizinin ulaştığı reytingler hayal kırıklığı yaşatınca projenin 13. bölümde bitmesi gündeme geldi. Bu akşam 5. bölümü seyirciyle buluşacak diziyi son anda reytinglerde atağa geçemezse kötü son bekliyor. Cem Karcı'nın yönettiği dizinin bölüm maliyetinin de çok yüksek olduğu öğrenildi. Bu yüzden senaryoda yapılan müdahalelere dizinin senaristi geçen hafta sosyal medyadan isyan etmişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap