SON DAKİKA



Haber > Magazin > Paris Hilton: Oğlum her zaman önceliğim

Paris Hilton: Oğlum her zaman önceliğim

16 Ekim 2023 Pazartesi - 13:21




Taşıyıcı anneden dünyaya gelen ve 10 aylık olan bebeği sayesinde anneliği öğrendiğini anlatan Paris Hilton, "Phoenix daima benim ilk önceliğim ve sayesinde hayır demeyi öğrendim" diye konuştu.





2021 yılında nişanlanan Paris Hilton ve Carter Reum, üç gün süren bir düğünle dünyaevine girmişti. Çiftin bu yılın başında taşıyıcı anneden bebeği dünyaya gelmişti.

Hilton, bebeğini hayranlarıyla tanıştırırken, onun fotoğrafını paylaştı ve "Seni kelimelerin tarif edebileceğinden daha çok seviyorum" notunu düştü. Paris Hilton, annelikten neler öğrendiğini anlattı.
 

EBEVEYNLİK SÜRECİNİ ANLATTI

42 yaşındaki iş kadını, DJ ve şarkıcı; eşi Carter Reum ile 16 Ocak'ta taşıyıcı anneden dünyaya gelen oğlu Phoenix Barron ile yaşadıkları ebeveynlik sürecini anlatırken, "Kesinlikle çok fazla denge kurmayı gerektiriyor" diye konuştu.
 

"ONUN SAYESİNDE 'HAYIR' DEMEYİ ÖĞRENDİM"


People dergisine röportaj veren Hilton, "Phoenix daima benim ilk önceliğim ve sayesinde hayır demeyi öğrendim" ifadesini kullandı. "Sürekli bazı şeylere hayır diyorum çünkü onunla mümkün olduğu kadar çok zaman geçirmek istiyorum" diyen Hilton, "Onun hayatındaki özel anların hiçbirini ve hiçbir dönüm noktasını kaçırmak istemiyorum" şeklinde konuştu.
 

"O BENİM HER ŞEYİM"

Hilton, "O benim her şeyim dolayısıyla onu her zaman ilk başa koyuyorum" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap