SON DAKİKA



Haber > Magazin > Paramparça'da Keriman hapise giriyor

Paramparça'da Keriman hapise giriyor

21 Mart 2015 Cumartesi - 11:29




Star Tv'nin ilgiyle izlenen dizisi Paramparça'da yine heyecanlı bir bölüm ekranlara gelecek.





Star Tv'nin ilgiyle izlenen dizisi Paramparça'da yine heyecanlı bir bölüm ekranlara gelecek. Paramparça’da silahlar konuşuyor... Keriman ise hapise giriyor... İşte bu hafta yaşanacaklar... 

Paramparça dizisinin 23 Mart Pazartesi yayınlanacak 17. bölümünde Keriman hapise girerken, Hazal’ın yanında ise silahlar konuşacak! 

Paramparça dizisinin yeni bölümünde neler olacak? Fotoğraftaki adam kim! 

Özkan’ın Gülseren’e saldırması işleri iyice karıştırır. Bu arada Dilara’nın eline büyük bir fırsat geçmiştir. Gülseren’in eski bir fotoğrafını bulan Dilara, Cansu’yu geri getirmeyi başarır. 

Gülseren, Cihan’ın tuttuğu evden ayrılır.


Gülseren, Dilara’nın elindeki koz karşısında pes eder ve Cihan’ın tuttuğu evden ayrılır. Keriman, kendi kazdığı kuyuya düşerek hapise girer. Alper’in ortak olarak şirkete geri dönmesi Cihan’ı zor durumda bırakır. 

Hazal’ın korku dolu anları

Cansu’nun eve dönmesi Hazal ile arasındaki gerilimi iyice tırmandırır. Hazal, Cansu’nun canını yakmak için Yağız’la yakınlaşır. Ancak hiç beklenmedik bir olay gerçekleşir; Hazal’ın içinde olduğu otomobilin önü kesilir ve silahlar patlar…Paramparça 23 Mart Pazartesi yeni bölümüyle 20.30′da Star TV’de.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap