SON DAKİKA


Foto Galeri > Özkan Uğur'un kanser tedavisi sürüyor!

Özkan Uğur'un kanser tedavisi sürüyor!

23 Haziran 2021 Çarşamba - 12:10

'MFÖ' grubunun solistlerinden Özkan Uğur, ikinci kez kanser tedavisi görmeye başlamıştı. Uğur, önceki gün rutin kontroller için geldiği hastan çıkışı görüntülendi.

1 / 7 Özkan Uğur'un kanser tedavisi sürüyor!

'MFÖ' grubunun solistlerinden Özkan Uğur, ikinci kez kanser tedavisi görmeye başlamıştı. Uğur, önceki gün rutin kontroller için geldiği hastan çıkışı görüntülendi.

2 / 7 Özkan Uğur'un kanser tedavisi sürüyor!

2013'te yakalandığı lenf kanserini atlatan Özkan Uğur, 2020'de tekrar kanser tedavisi görmeye başladı. MFÖ grubunun üyelerinden Uğur, önceki gün Nişantaşı Amerikan Hastanesi çıkışı objektiflere takıldı. Kanser tedavisi gören Özkan Uğur, sağlık durumunu soran muhabirlere “Hastalığımdan dolayı altı ayda bir kontrole geliyorum. Her şey iyi, normal şu anda” açıklamasında bulundu.

3 / 7 Özkan Uğur'un kanser tedavisi sürüyor!

"SEYİRCİMİZİ ÇOK ÖZLEDİK"

Temmuz ayı ile birlikte konserleri başlayacağı hatırlatılan Uğur, “İnşallah sahnelere başlayacağız. Seyircimizi çok özledik. Yakında hep birlikte kavuşacağız” diye konuştu.

4 / 7 Özkan Uğur'un kanser tedavisi sürüyor!

Özkan Uğur, 2013 yılında lenfomaya yakalanmış ve gördüğü tedavi sonrası hastalığı yenmişti. Uğur'un, geçtiğimiz yıl hastalığı nüksetti ve yeniden tedavi görmeye başladı.

5 / 7 Özkan Uğur'un kanser tedavisi sürüyor!

"BU MAÇTAN DA GALİP ÇIKTIM"

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımla son raporlarının temiz çıktığını müjdeleyen Uğur, şunları söylemişti; "İkinci kez karşılaştığım bu maçtan da galip çıktım. Dualarınız için çok teşekkür ederim. İnşallah en kısa zamanda virüs belasından da kurtuluruz."

6 / 7 Özkan Uğur'un kanser tedavisi sürüyor!

"AYNI OĞLU ALİŞAN"

Yakın arkadaşı Mazhar Alanson, 'MFÖ' grubundan Özkan Uğur'un gençlik fotoğrafını sosyal medya hesabından, 'Aynı oğlu Alişan' notuyla paylaşmıştı.

7 / 7 Özkan Uğur'un kanser tedavisi sürüyor!

Ünlü sanatçı bu karenin altına da “Kalamış Köhne... Her şey orada başladı MFÖ için” notunu düşmüştü. Alanson’un takipçileri de “İyi ki başlamış” diye yorum yapmıştı.





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap