SON DAKİKA



Haber > Magazin > Özge Ulusoy ailesiyle Çeşme'de!

Özge Ulusoy ailesiyle Çeşme'de!

27 Haziran 2023 Salı - 10:14




Tatil sezonunu Çeşme'de annesi ve ablasıyla birlikte açan model Özge Ulusoy, geçtiğimiz gün ünlü bir plajda görüntülendi. Fit fiziğiyle tüm dikkatleri üzerinde toplayan Ulusoy, 20’lik kızları kıskandırdı.





Bu ayın başlarında Raffles Hotel İstanbul'da gerçekleşen bir davete katılan 40 yaşındaki ünlü model Özge Ulusoy, gazetecilerle bir araya gelerek tatil planlarından bahsetmişti.

"LAHMACUN YEMESİNLER"

"Bu sene kötü olaylardan dolayı yaz sezonumuz biraz yoğun. Televizyon programı devam edecek. Kısa tatiller yapacağım. 4-5 yıldır Bodrum'a gitmiyorum, Çeşme'ye gidiyorum genelde" diyen ünlü isim, şöyle devam etmişti:

Her sene lahmacun haberleri çıkıyor, 'yemesinler' diyorum. Öyle yerlere gidecek insanlar da bu parayı seve seve veriyorlar. Herkesin kendi tercihi. Bodrum'un bir Fedon'u, bir lahmacunu meşhur. Ben lahmacuna 500 TL vermem. Şov yapmanın anlamı yok. Hesaplı kitaplı olunmalı.

 


Özge Ulusoy ailesiyle Çeşmede Fit görüntüsü dikkat çekti

 

ANNESİ VE ABLASIYLA ÇEŞME'DE

Özge Ulusoy, son olarak annesi ve ablasıyla birlikte Çeşme'ye gitti.

Bayram öncesi İstanbul’un yoğunluğundan uzaklaşıp kız kıza kafa dinlemek isteyen Ulusoy, yazın ilk sıcak günlerini orada geçirerek Kali Beach’te denize girdi.

 


Özge Ulusoy ailesiyle Çeşmede Fit görüntüsü dikkat çekti

 

Fit görüntüsüyle 20’lik kızları kıskandıran model, denizde serinledikten sonra iskeleye geçerek bir dönem mankenlik yapan arkadaşı Habibe Duman ve onun kızıyla sohbet etti.

  Özge Ulusoy ailesiyle Çeşmede Fit görüntüsü dikkat çekti

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap