SON DAKİKA



Haber > Magazin > Özelini paylaştı tepki yağdı!

Özelini paylaştı tepki yağdı!

12 Mayıs 2021 Çarşamba - 10:25




Ceyda Düvenci, Instagram'dan eşi Bülent Şakrak ile özelini paylaşınca tepkiler çığ gibi büyüdü. Düvenci'ye onlarca tepki dolu yorum geldi.





Geçtiğimiz aylarda kızının ilk kez regl (adet) olmasını sosyal medya hesabından yayımlamasıyla tepki çeken Ceyda Düvenci yine eleştiri tahtasında hedefe oturdu. Bülent Şakrak ile mutlu bir evliliği iki de çocukları olan çift, sosyal medyayı oldukça aktif kullanıyor.

Zaman zaman sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla ise tepki çekiyorlar. Ceyda Düvenci'nin son paylaşımı bu paylaşımlardan biri oldu. Instagram'da 2,8 milyon takipçisi bulunan Ceyda Düvenci, Bülent Şakrak'ı dudağından öptüğü bir pozu paylaştı. 

Ceyda Düvenci, paylaşımına da "Çünkü sonsuz aşk bunu gerektirir. Aşkına sıkı sıkı sarıl" notunu ekledi. 

Düvenci'nin takipçileri, bu fotoğrafın onların özeli olduğunu Instagram'da paylaşmaması gerektiğini söyledi. 

Takipçileri, Düvenci'ye İsrail'in Filistin'e zulmünü hatırlatıp, yitirilen canlar olduğunu dile getirdi. Düvenci'nin paylaşımına şu yorumlar yapıldı:

''Bu poz hiç olmamış!''

''Mescid-i Aksa yanıyor çocuklar ölüyor bir haber olanlara selamlar.''

''Mahremiyet diye bir şey var Ceyda Hanım size yakıştıramadım örnek aile olarak takipteydim ama şu görüntüye şaşırdım.''

''Evliliklerin özel hayatın cılkı çıktı ya.''

''Ne saçma....... ne kanıtlamaya uğraşıyorsunuz?''

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap