SON DAKİKA



Haber > Magazin > Özel hayatlarını internetten paylaşıyor

Özel hayatlarını internetten paylaşıyor

20 Eylül 2016 Salı - 10:21




'Kısmetse Olur' evinde tanışan ve buradan evlenerek çıkan Nur Erkoç ve Batuhan Cimilli özel hayatlarını internetten paylaşıyor.





Nur Erkoç ve Batuhan Cimilli instagram hesabından bütün hayatlarını takipçileri ile paylaşarak yaşıyorlar. Youtube üzerinden de bir kanal açan Batuhan ve Nur Cimilli, tartışmalarını dahi videoya kaydedip yayınlıyorlar. 

“ADAM TAM BİR ŞEHİR MAGANDASI”

Youtube üzerinden yüklediği son video kaydında Batuhan Cimilli için çarpıcı tespitlerde bulunan Nur Erkoç, şu ifadelere yer veriyor: “Çok gıcık bir adam. Ben bunu böyle bilmezdim. Programdayken kendini tatlı ve concon gösterdi. Ayyy! Adamla bir haftadır tatildeyiz içinden ayı çıktı. Adam ayı yani şehir magandası. Çok değişik. Trafikte bağırıp çağırıyor. Bana bağırıp çağırıyor. Kısa çıkma, onunla bununla çıkma… Yaaa çok değişik bir adam ne yapacağım bilmiyorum. Seviyorum da yani…” 

“SENİ MÜJDE AR GİBİ CAMA SIKIŞTIRIRIM”

Batuhan Cimilli ve Nur’un olay video kayıtlarından birinde yeni bir kavga var. Nur’u arabanın dışında bırakan Batuhan Cimilli özür dilemeden onu içeri almıyor. Bu sırada ‘tecavüz’ sahnesi ile meşhur Müjde Ar filmini hatırlatıp şöyle diyor; “Özür dile.. Seni Müjde Ar gibi cama sıkıştırırım. Üç kere özür dileyeceksin yoksa kabul etmem…” 


HAYLİ CÜRETKAR FOTOĞRAFLAR YÜKLÜYORLAR

Nur Erkoç ile Batuhan Cimilli instagram hesaplarına yükledikleri fotoğraflarda hayli cüretkar davranıyorlar. Bazen en mahrem anlarını bile fotoğraflayıp koyuyorlar.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap