SON DAKİKA



Haber > Magazin > "Özel bir diyet uygulamıyorum"

"Özel bir diyet uygulamıyorum"

05 Mayıs 2022 Perşembe - 11:39




Rol aldığı projelerle adından söz ettiren Miray Daner güzelliğiyle de dikkat çekiyor. Miray Daner, son olarak özel hayatıyla ilgili merak edilenleri anlattı.





Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin'le aşk yaşayan genç oyuncu Miray Daner, verdiği röportajda hakkındaki bilinmeyenleri anlattı.

Uzaktan sakin ve uyumlu göründüğünü söyleyen Daner, aslında öyle olmadığını dile getirdi. Verdiği kilolarla dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu, nasıl zayıfladığını da paylaştı

“Kara Tahta” dizideki karakteri ‘Irmak’ı anlatan Daner, “Maalesef ataerkil bir toplumda yaşadığımız için biz kadınlar toplumsal yaşamda hak ettiğimiz saygıyı görebilmek, özgürce yaşayabilmek gibi birçok konuda mücadele veriyoruz ve bunun için önce kendimize olan güveni kazanmalıyız.” diye konuştu.

Oyuncu, aşk sorularına da yanıt vererek, “Aşk sizi geliştiren, ileri taşıyan, kendinizi özel hissettiren bir duygu. Saygıyı yitirmemek, sağlıklı bir ilişki için önemli.” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap