SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ozan Güven önce gerildi ama sabretti

Ozan Güven önce gerildi ama sabretti

10 Aralık 2022 Cumartesi - 12:19




Ozan Güven önceki gece Moda’daydı. Tiyatro provasından çıkmıştı. Objektifleri görünce şaşırdı. Şiddet uyguladığı söylenen Deniz Bulutsuz’a dair konuşmak istemedi. “Cem Yılmaz sizi filmlere dahil etmiyor diye mi tiyatroya yöneldiniz?” sorusuna da yanıt vermedi. Sinirlendi ama sükûnetini korumayı bu kez başardı.





47 yaşındaki Ozan Güven, önceki gece Moda'da objektiflere takıldı. Yol kenarında taksi bekleyen Güven, gazetecileri karşısında görünce "Buraya da mı gelmeye başladınız?" diyerek ufak bir sitemde bulundu.
Tiyatrodan çıktığını söyleyen ünlü isim, "Bu sıralar sadece tiyatroyla ilgileniyorum. Tiyatro oyunumuzun çalışmalarını yapıyoruz" diye konuştu.
Gazetecilerin, "Cem Yılmaz sizi filmlere dahil etmiyor diye mi tiyatroya yöneldiniz?" sorusuna, "Bu konuları konuşmayacağım" diye yanıt veren oyuncu, Deniz Bulutsuz ile yaşadığı şiddet olayıyla ilgili sorular karşısında da sessiz kaldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap