SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ozan Güven Cunda’ya yerleşti

Ozan Güven Cunda’ya yerleşti

12 Aralık 2020 Cumartesi - 15:18




Sevgilisi Deniz Bulutsuz’un açtığı darp davası süren Ozan Güven, mahkeme sonuçlanana kadar oyunculuğa ara verdi. Güven, bu süreçte Cunda'ya yerleşmeye karar verdi.





Önce reklam kampanyasının yeni anlaşması iptal edilen, ardından başrolünü Halit Ergenç’le paylaştığı “Babil” dizisinin kadrosundan çıkarılan Güven, büyük bir moral bozukluğu yaşadı ve İstanbul’u terk etti.

Tv100’de ekrana gelen Magazin Hattı’nın haberine göre Ozan Güven Cunda adasına yerleşti. Güven, Rasim Öztekin, Bülent İnal, Beren Saat ve Perran Kutman gibi ünlü isimlerin de yazlığının olduğu adada ev tuttu.

Ozan Güven’i son olarak yakın dostu Şevket Çoruh ziyarete gitti. Çoruh, geçen sezon sahibi olduğu tiyatronun “Don Kişot” adlı oyununda da Ozan Güven’i başrol oynatmıştı. Bu hafta başı “Arka Sokaklar” dizisindeki çekimlerini tamamlayan Şevket Çoruh, soluğu Cunda’da aldı. Ozan Güven’le sahile inen ünlü oyuncu beraber paylaştığı fotoğrafı “sakin zamanlara demirlemiş bir gemi” notuyla yayınladı.

Darp davası için 21 Ocak’ta hakim karşısına çıkmaya hazırlanan Ozan Güven’in sakallı hali dikkat çekti. Keyfi yerinde olan oyuncunun mahkeme sonuçlanana kadar İstanbul’a dönmeyi düşünmediği öğrenildi.

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap