SON DAKİKA



Haber > Magazin > Oyunculuğu da tam not aldı!

Oyunculuğu da tam not aldı!

01 Nisan 2021 Perşembe - 10:43




'Menajerimi Ara' dizisine iki kez konuk oyuncu olarak katılan Serdar Ortaç'ın performansı beğeni topladı.





Sosyal medyayı sık kullanmaya başladıktan sonra kendisini daha içten ve net ifade etmeye başlayan Serdar Ortaç yaptığı paylaşımlarıyla konuşulmaya devam ede dursun bir yandan da oyunculuğun kapısını araladı. Başarılı popçu, geçtiğimiz haftalarda Star TV'de ekrana gelen 'Menajerimi Ara' dizisine konuk olmuştu. Dizide Fatih Artman’ın canlandırdığı Çınar karakteri ile birlikte dikkat çeken sahnelerde yer almıştı. Ortaç, Artman’ın oyunculuğuna da büyük övgüde bulunmuş, dizi ekibinin de ne kadar profesyonel olduğunu kısa süren ve organize çekimlerle fark ettiğini ifade etmişti.

Serdar Ortaç'ın yer aldığı sahneler oldukça beğenildi. Bunun üzerine 'Menajerimi Ara' ekibi daha önce İrem Derici de olduğu gibi Serdar Ortaç'ı da yeniden diziye davet etti. Başarılı şarkıcı bir kez daha 'Menajerimi Ara' dizisinde boy gösterdi.

Pop müzik deyince akla ilk gelen isimlerden biri olan Serdar Ortaç'ın oyunculuk performansı da beğeni topladı. Şarkıcının yer aldığı sahneler sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap