SON DAKİKA



Haber > Magazin > Oyuncu Meltem Miraloğlu, 80 yaşındaki biriyle evlendi

Oyuncu Meltem Miraloğlu, 80 yaşındaki biriyle evlendi

08 Ekim 2019 Salı - 15:49




Hayat Devam Ediyor adlı dizide çocuk gelin rolü ile hafızalara kazınan 32 yaşındaki Meltem Miraloğlu, 80 yaşındaki bir Amerikalı ile evlendi.





Yıllar önce yayınlanan Hayat Devam Ediyor dizisinde çocuk yaşta kendisinden yaşça büyük bir adamla evlenen çocuk rolünü oynayan Meltem Miraloğlu, 10 gün önce kendisinden 48 yaş büyük bir Amerikalı ile evlendi. Oyuncu Meltem Miraloğlu, 80 yaşındaki biriyle evlendi

KENDİSİNDEN 48 YAŞ BÜYÜK BİRİYLE EVLENDİ

Amerika'da yaşayan 32 yaşındaki oyuncu, 10 gün önce kendisinden 48 yaş büyük Patrickle ile gizlice evlendi. Kızlarının gizlice evlendiğini duyan ailenin ne tepki verdiği ise henüz bilinmiyor. Miraloğlu, yeni evliliği hakkında henüz bir açıklama yapmadı.
Oyuncu Meltem Miraloğlu, 80 yaşındaki biriyle evlendi

"BİZİ SİLEMEYEN HERKES KARALAR"

Meltem Miraloğlu, sosyal medya hesabı Instagram'dan yaptığı son paylaşımında duvara yazılı olan "Bizi silemeyen herkes karalar" yazısını paylaşmıştı. Oyuncunun bu paylaşımı evliliğinden sonra gelen tepkiler için paylaştığı tahmin ediliyor. Oyuncu Meltem Miraloğlu, 80 yaşındaki biriyle evlendi

DİZİDE ÇOCUK GELİNİ OYNUYORDU

Miraloğlu, Hayat Devam Ediyor dizisinde 70 yaşındaki bir adamla evlendirilmesi için zorlanan 15 yaşındaki çocuğu oynuyordu.
Oyuncu Meltem Miraloğlu, 80 yaşındaki biriyle evlendi

EVLİLİĞİ BİR YIL SÜRMÜŞTÜ

Genç oyuncu Meltem Miraloğlu, 2016 yılında oyuncu ve yönetmen Tayfur Aydın ile evlenmiş ve 2017 yılında sessiz sedasız boşanmıştı.



Oyuncu Meltem Miraloğlu, 80 yaşındaki biriyle evlendi

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap