SON DAKİKA



Haber > Magazin > Öykü Çelik kafa karıştırdı

Öykü Çelik kafa karıştırdı

07 Nisan 2021 Çarşamba - 11:48




'Survivor 2021 Ünlüler Gönüllüler'den elenen oyuncu Öykü Çelik, İstanbul'a döndü. Çelik, sevgilisi İsmail Berhan’ın aynı bölgede bulunan yalı dairesi yerine otelde kaldı.





Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'Survivor 2021'de ünlüler takımında yer alan Öykü Çelik, geçtiğimiz hafta adaya veda etti. Çelik, önceki gün İstanbul'a döndü. Sevgilisi İsmail Berhan’ın kendisine tahsis ettiği milyonluk lüks araca binen 33 yaşındaki oyuncunun, otelde kaldığı görüldü.

Bavullarını araca yüklendikten sonra araçla uzaklaşan Öykü Çelik'in, sevgilisinin de yalı dairesi bulunduğu Bebek’te kalmayıp otelde kalması şaşırttı.

Oyuncu, adının aşk dedikodularına karıştığı iş insanı İsmail Berhan ile birlikteliğini Survivor'a katılmadan önce ilan etmişti. Çelik, bir arkadaşının yayınladığı fotoğrafı kendi sayfasında yer vererek, sevgilisi ile çekilen pozuna kalp emojisi koymuştu.

PANİKLEDİLER!

En son görüntülendiklerinde, milyonluk araç ile Bebek-İstinye hattında turlayan sevgililer, gazetecileri fark edince paniklemişti.

'HAZIR DEĞİLDİM'

'Survivor 2021'de adından sıkça söz ettiren Öykü Çelik, son ada konseyinde, "Buna hazır değildim. Herkese hakkımı helal ediyorum. Burada inanılmaz şeyler yaşadım" ifadelerini kullandı.

Öykü Çelik'in elenmesi ile birlikte takım arkadaşları da gözyaşlarına boğulmuştu. Acun Ilıcalı 'Bu kadar kısa zamanda bu kadar kendini herkese sevdirdin. Survivor'ın gönül şampiyonu oldun' ifadelerini kullanmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap