SON DAKİKA



Haber > Magazin > Onlar ölüme meydan okudu, polis seyretti!

Onlar ölüme meydan okudu, polis seyretti!

15 Mart 2016 Salı - 15:54




Gaziantep’te 4 yetişkinin bir motosiklete binerek yolculuk yapması, görenleri hayrete düşürdü. Sürücü dışında kimsenin kask takmadığı tehlikeli yolcul





Gaziantep’te 4 yetişkinin bir motosiklete binerek yolculuk yapması hayrete düşürdü... Olay, Gaziantep Bahattin Nakıboğlu Bulvarında meydana geldi. 2’si kadın ve 2’si erkek olmak üzere 4 yetişkin, bir motosiklete binerek, trafikteki tehlikeye aldırış etmeden uzun bir süre yollarına devam ettiler. Ayrıca motosikletin üzerindeki 4 kişiden sadece birisinin kask takması dikkatlerden kaçmadı. Bir motosikletin üzerinde 4 yetişkin insanın olduğunu gören vatandaşlar hayretler içerisinde kaldı. Tehlikeli yolculuk, motosikletli bir trafik polisinin gözleri önünde yaşandı. Polis, bütün kuralları hiçe sayan bu manzarayı sadece seyretmekle yetindi. Daha sonra, 4 kişinin bindiği motosiklet şaşkın bakışlar içerisinde gözlerden kayboldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap