SON DAKİKA



Haber > Magazin > Olay 23 Nisan mesajı!

Olay 23 Nisan mesajı!

24 Nisan 2021 Cumartesi - 11:25




Ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci’nin 23 Nisan mesajı sosyal medyada gündeme oturdu.





Demet Akalın ve Aleyna Tilki’nin ‘dünya starı’ polemiğinde Aleyna Tilki’nin yanında saf tutan ve Demet Akalın’a çok ağır sözlerle yüklenen Tuğba Ekinci sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tartışmalara neden oldu.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemelik ve Çocuk Bayramı’nın 101’nci yıldönümü koronavirüs gölgesinde kutlanırken ünlü isimlerden de renkli paylaşımlar geldi.

“GENÇLİĞİN HALİ HARAP..”

Tuğba Ekinci ise, herkesin tersine bir paylaşım yaptı. Bir takipçisinin “23 Nisan’ı neden kutlamadınız?” sorusuna yanıt veren Ekinci, şu ifadeleri kullandı:

“Uzun zamandır TikTok'ta gördüğüm gençler, beni gelecekte şüpheye götürdüğü için kutlama yapmak içimden gelmiyor. Gençlerin hali harap!”

Tuğba Ekinci’nin bu sözleri sosyal medyada tartışmalara neden oldu. Bazı kullanıcıları 43 yaşındaki şarkıcıya destek verirken, bazı kullanıcılar ise eleştirilerde bulundu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap