SON DAKİKA



Haber > Magazin > Oğlunu son anda ipten aldı!

Oğlunu son anda ipten aldı!

11 Temmuz 2016 Pazartesi - 18:20




Odasının tavanına kendisini asarak intihar etmek isteyen 23 yaşındaki genç Aşkın K.'yı babası Ahmet K. ipi keserek kurtarmayı başardı.





Sinop'ta kendisini iple asarak intihar girişiminde bulunduğu iddia edilen üniversite öğrencisi 23 yaşındaki Aşkın K.'yı babası 52 yaşındaki Ahmet K. ipi keserek kurtardı. Durumu ağır olan genç hastanede tedavi altına alındı.

BEN YORGUNUM DEDİ

Olay bugün Ordu Köyü’nde meydana geldi. İddiaya göre Sakarya Üniversitesi’nde öğrenci olan Aşkın K. adlı genç tatil için ailesinin yanına geldi. Bunalımda olduğu öne sürülen genç ailesine 'Ben yorgunum' deyip odasına geçtikten sonra kendisini iple tavana asarak intihar girişiminde bulundu.

Oğlunun durumundan endişelenen baba odaya girdiğinde korkunç manzarayla karşılaştı. Bıçakla ipi kesen baba Ahmet K. oğlunu kurtardı. Aşkın K. olay yerine çağırılan ambulans ile Sinop Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Gencin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Olayla ilgili olarak polis tarafından soruşturma başlatıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap