SON DAKİKA



Haber > Magazin > Oğlundan haber alamıyor!

Oğlundan haber alamıyor!

29 Nisan 2021 Perşembe - 11:16




Özcan Deniz, oğlu Kuzey’i göstermediği gerekçesiyle eski eşi Feyza Aktan hakkında suç duyurusunda bulundu.





2018 yılında nikah masasına oturduktan sonra mutlulukları yalnızca 15 ay süren Feyza Aktan ile Özcan Deniz arasında sular durulmuyor.

İkili arasında devam eden ‘şiddet ve velayet’ davası magazin gündemindeki sıcaklığını korurken, Özcan Deniz’den flaş bir hamle geldi.

Ağabeyi Ercan Deniz ile birlikte Çağlayan Adliyesine giden Deniz, oğlu Kuzey’i kendisine göstermediğini iddia ederek eski eşi Feyza Aktan hakkında suç duyurusunda bulundu. Özcan Deniz, savcılığa sunduğu dilekçede oğlundan haber alamadığını belirtti.

“10 GÜNDÜR HABER ALAMIYORUM..”
Adliyeden çıkarken görüntülenen Özcan Deniz, oğlu Kuzey’in bugün doğum günü olduğunu ve kendisini göremediğini ifade etti. Özcan Deniz, “10 gündür oğlumdan haber alamıyorum. Güvenlik kamerasından bazı görüntüler gördüm, tedirgin oldum. Onlar bende kalsın. Savcılığa sunduk. Oğlumun bugün doğum günü. Onunla bir araya gelemiyorum” dedi. 

Özcan Deniz, “Oğlumu ayda 4 kere görüyorum. Bu ne benim için ne de oğlum için yeterli değil.” diyerek sözlerini sürdürdü.

“HEPSİNİN CEVAPLARINI ALACAKSINIZ..”
Özcan Deniz, eski eşi Feyza Aktan’ın şiddet iddialarıyla ilgili sorulara “Görüyorsunuz ben burada hukuksal olarak haklarımı arıyorum. Bunun cevapları burada verilir. O yüzden bu magazinel bir durum değil benim için. Hepsinin cevaplarını alacaksınız. Hepsi yargıda olan durumlar. Ne desem yargıyı etkilemiş olurum.” diye yanıt verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap