SON DAKİKA



Haber > Magazin > Oğlanın adını Kenan'a bıraktım

Oğlanın adını Kenan'a bıraktım

05 Mayıs 2022 Perşembe - 17:08




2020 yılında iş insanı Kenan Koçak ile dünya evine giren ünlü şarkıcı Merve Özbey, geçtiğimiz yıl kızı Elif Özüm'ü kucağına almıştı. Şimdilerde ikinci kez anne olmaya hazırlanan Özbey karnı burnunda sahne aldı.





Türk pop müziğinin güçlü sesi Merve Özbey, Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde Kıbrıs'ta bir otelde sahne aldı. Altı aylık hamile olan Özbey, güzelliği ve bayrama özel hazırladığı repertuvarıyla misafirlerine müzik dolu bir akşam yaşattı.

Şarkıcı, konser öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi. Geçtiğimiz sene kızı Elif Özüm'ü kucağına alan Özbey, "Seyircilerimiz için güzel bir konser hazırladık, umarım onlar da keyif alır. Önceki bayramda Elif çok küçüktü. Ne olduğunu çok anlayamadık. Bu bayramda aklım onda kaldı. Babaannesine bıraktık, yorulmasını istemedik" dedi.

İkinci bebeğin isminin henüz belli olmadığını belirten Merve Özbey, "İsim için seçenekler var mı?" sorusuna, "Kızın adını ben koydum, oğlanın adını Kenan'a bıraktım. O da şu anda biraz kararsız" cevabını verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap