SON DAKİKA



Haber > Magazin > O mahelle referanduma gidiyor

O mahelle referanduma gidiyor

11 Aralık 2015 Cuma - 11:26




Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, 19-20 Aralık’ta isim değişikliğine gidecek olan Susuz Mahallesi’nin site yöneticileri ile buluştu.





Referanduma gidiyorlar... Susuz Semt Birimi’nde gerçekleşen kahvaltılı toplantıda konuşan Başkan Yaşar, referandumda vatandaşların Ata, Hürriyet ve Cumhuriyet isimleri arasından seçim yapacaklarını söyledi. Yaşar, “Başka bir isimde karar kıldıysanız, çoğunluk seçenekler arasında yer almayan bir isim önerisinde bulunursa tabi ki de size saygı duyarız. Bunun için birde oy pusulasında 4’üncü seçenek olarak sizlerin isim yazabileceği bir alan da yer alacak” dedi.

Vatandaşlara mahallede yapılan çalışmalardan ve projelerden de bahseden Yaşar, Susuzlular'a bir kreş ve kültür merkezi müjdesi verdi. Yaşar, “Belediye olarak Yenimahalle’nin her noktasına hizmet etmeye çalışıyoruz. Göreve geldiğim 2009 yılından bugüne kadar ilçemize çok büyük eserler kazandırdım. Sadece Ankara’da değil, Türkiye’de dikkat çeken bir belediye haline geldik. Ben kaynakları halkın istekleri doğrultusunda verimli bir şekilde kullandım. İskanı olmayan hemen hemen her siteye iskan verdik. Susuz Mahallesi’nde yapılabilecek hizmetlerin hemen hemen tamamını yaptık. Susuz Mahallesi ilçemizin yıldızı parlayan mahallelerinden biri oldu” diye konuştu.

SUSUZA KREŞ, PARK VE KÜLTÜR MERKEZİ SÖZÜ

Mahalledeki eksiklere de değinen Başkan Yaşar, “Bu bölgede eksikler bitti mi, tabi ki de bitmedi. Buradaki en önemli eksiklerden biri kültür merkezidir. Kültür ve sanat çalışmalarını halka yürüme mesafesinde ulaştırmak amacıyla tam donanımlı bir kültür merkezinin de mayıs ayı içerisinde ihalesini yapacağız. Kaynağını şimdiden ayırdık. Burada kaldırım çalışmalarını da önümüzdeki sene üç katına çıkaracağız. Kaldırımsız sokak kalmayacak. Yine bu bölgeye 2 tane park yapacağız. Birisi 5 parka bedel çok büyük bir park olacak, o parkı bu sene ihale edeceğiz. Size bir de kreş sözü veriyorum. En yakın zamanda bu sözümü de tutacağım” dedi. Toplantının sonunda semt sakinlerinin sorularını cevaplayan Yaşar, çıkışta site yöneticileriyle toplu fotoğraf çekildi.  

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap