SON DAKİKA



Haber > Magazin > Nükhet Duru'dan Gülşen'e destek

Nükhet Duru'dan Gülşen'e destek

20 Ağustos 2022 Cumartesi - 12:40




Nükhet Duru, sahne kıyafetleri nedeniyle eleştirilen meslektaşı Gülşen’e sahip çıktı: “Bunun adap veya adapsızlıkla ilgisi olduğunu sanmıyorum. Ayrıca ben onun fiziğinden çok müziğiyle ilgileniyorum.”





MÜZİK dünyasının usta ismi Nükhet Duru önceki gün Nişantaşı’ndaydı. Yaz aylarını Bodrum’da geçirdiğini söyleyen sanatçı, “Şimdi yine Bodrum’a gidiyorum. Oradaki hayatım bahçeydi, çiçekti, saksıydı; bunlarla geçiyor. Sükûnet istiyor insan bir yaştan sonra” dedi.

Duru, Bodrum’daki astronomik ücretler sorulduğunda, Hülya Avşar’ın “Gerekirse simit yiyeceğiz” açıklamasına atıfta bulunarak yanıt verdi: “Her yer çok pahalı. İnşallah bununla da baş edeceğiz simit yemeden.”

Nükhet Duru'dan Gülşen'e destek

BEĞENDİĞİMi GİYERİM

Duru’ya sahne kıyafeti tartışmaları da soruldu. Bu konuda eleştirilen Gülşen’e sahip çıkan sanatçı şöyle konuştu:

“Herkes istediğini yapmakta serbest. Bunun adap veya adapsızlıkla ilgisi olduğunu sanmıyorum. Kimseyi ilgilendirmez. Beğendiğim elbiseyi giyerim. Gülşen’in de o kadar ince vücudu var ki ve müstehcen olmayan dekolteler giyiyor ki; ‘Nasıl yaptı!’ falan diyemezsiniz. Ama ben onun fiziğinden çok müziğiyle ilgileniyorum.”


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap