SON DAKİKA



Haber > Magazin > Nihat Doğan'dan Şenol Güneş'e destek!

Nihat Doğan'dan Şenol Güneş'e destek!

20 Ekim 2016 Perşembe - 10:53




Nihat Doğan, Beşiktaş'ın Napoli karşısında kazandığı galibiyetten dolayı takımı ve Şenol Güneş'i sosyal medya hesabı üzerinden tebrik etti.





Nihat Doğan, geçtiğimiz akşam UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki temsilcimiz Beşiktaş'a maç öncesi sosyal medya hesabından başarı diledi.

Doğan, gelen galibiyetin ardından Beşiktaşlıları ve Güneş'i tebrik etmeyi de ihmal etmedi.

TEBRİK MESAJI YAYINLADI

Siyah Beyazlılar, Şampiyonlar Ligi B Grubu üçüncü maçında Napoli karşısında 3-2'lik skorla öne geçti. Doğan, galibiyet yine Twitter'dan yayınladığı "Ülke olarak en çok ihtiyaç duyduğumuz anda bu galibiyet ilaç gibi geldi.Tebrikler Beşiktaş tebrikler Halkın Hocası güzel adam Şenol Güneş" mesajı ile takımı ve teknik direktör Şenol Güneş'i tebrik etti.


"HAKKINI TESLİM EDİN ARTIK"

Gerek yaptığı açıklamalar, gerekse sosyal medya paylaşımları ile sık sık gündeme gelen Doğan, spor medyasında bazı kesimler tarafından eleştirilen Güneş'e desteğini de esirgemedi. Doğan, Güneş'in fotoğrafını "Ey spor medyası; Bu güzel adamın tek suçu  zerre kadar kibrinin egosunun olmayıp halktan biri olması mı ? Hakkını teslim edin artık ayıptır" notu ile paylaştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap