SON DAKİKA



Haber > Magazin > Nevruz'la ilgili şok iddia doğru çıktı!

Nevruz'la ilgili şok iddia doğru çıktı!

15 Mayıs 2016 Pazar - 20:23




Esra Erol’da Evlen Benimle programına damgasını vuran Nevruz Hanım televizyon kanalında evlilik programı sunacak.





Esra Erol’da Evlen Benimle programına damgasını vuran Nevruz Hanım televizyon kanalında evlilik programı sunacak. Her talibini geri çeviren ve davranışları nedeniyle tepki çeken Nevruz program sunucusu oldu.

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'un sunduğu izdivaç programında adını duyuran gelin adayı Nevruz, sürpriz bir kararla özel gerekçeleri olduğunu belirterek programdan ayrılmıştı. Nevruz televizyon kanalında evlilik programı sunacak.

 Esra Erol Evlen Benimle programına çıkan gelin adayı Nevruz'un spikerlik kursuna başladığı öne sürülmüştü. Esra Erol'un meşhur ettiği Nevruz'la ilgili dedikodular doğru çıktı.Nevruz hangi kanalda evlilik programı sunacak? Nevruz evlilik programıyapacağını sır gibi saklıyor.

 Özel bir kursa gittiği öğrenilen asabi gelin adayının, yeni sezonda ismini sır gibi sakladığı bir televizyon kanalında izdivaç programı sunacağı öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap