SON DAKİKA



Haber > Magazin > Nesrin Cavadzade Zuhal Olcay'ı kızdırdı

Nesrin Cavadzade Zuhal Olcay'ı kızdırdı

06 Eylül 2019 Cuma - 12:42




“Aşk Tesadüfleri Sever 2” ekibi, çekimlerin bitişini partiyle kutladı. Keyifli başlayan gece Zuhal Olcay için tatsız bitti. Partiyi terk eden sanatçıyı bu kadar sinirlendiren ise başrol oyuncusu Nesrin Cavadzade’ydi





İpek-Ömer Faruk Sorak çiftinin yönettiği “Aşk Tesadüfleri Sever 2”nin çekimleri tamamladı. Film ekibi, setin bitişini önceki gün Beykoz Kundura Fabrikası’nda düzenlenen partiyle kutladı.

2 SAAT GECİKTİ

Gecede bir de basın toplantısı yapıldı. Ancak toplantı, başrol oyuncusu Nesrin Cavadzade’nin geç gelmesi nedeniyle 2 saat rötarlı başladı.

PARTİYİ TERK ETTİ

Toplantıda ilk sözü alan Ömer Faruk Sorak, başrol oyuncusuna geç kaldığı için sitem etti. Zuhal Olcay da tepkisini basın toplantısını terk ederek gösterdi.

Sanatçıyı kapıda yakalayan İpek Sorak, ondan geri dönüp basının sorularını yanıtlamasını rica etti. İpek Sorak’ı kırmayan Zuhal Olcay, muhabirlerle 3 dakika konuştuktan sonra partiden ayrıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap