SON DAKİKA



Haber > Magazin > Neslihan Atagül'ün transparan elbisesi olay yarattı

Neslihan Atagül'ün transparan elbisesi olay yarattı

01 Şubat 2023 Çarşamba - 09:28




Neslihan Atagül'ün transparan elbisesi sosyal medyanın gündemine oturdu. Cesur bir elbise tercih eden Atagül, iç çamaşırlarının üzerine tül bir elbise giydi. Tarzı sosyal medyadan olay yarattı.





2016 yılında nikah masasına oturan Neslihan Atagül-Kadir Doğulu çifti son dönemlerde magazin gündeminden düşmüyor. Bir ara boşanacakları söylenen ikili bu kez el ele poz verdi.
Dokuz yıldır birlikte olan ve evliliklerinde 6'ncı yılı dolduran Neslihan Atagül Doğulu ve Kadir Doğulu aslında zıt kutuplar olduklarını söyledi.
Çift “İki zıt karakterin dengesini çok güzel kurduk” dedi. Kadir Doğulu “Birbirimizi anladıkça taze kalabilmenin yöntemlerini bulduk” derken, Neslihan Atagül ise “Her günü yeni bir gün olarak kabul etmek bu tazeliği koruyor” diye konuştu.
Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu dergi çekimi için kamera karşısına geçti. Atagül'ün giydiği bu elbise çok beğenildi ve sosyal medyanın gündemine oturdu. Neslihan Atagül'ün elbisenin fiyatının 29 bin TL olduğu öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap