SON DAKİKA



Haber > Magazin > Nadide Sultan süte maya çaldı

Nadide Sultan süte maya çaldı

25 Ağustos 2013 Pazar - 12:45




Mersin’in Silifke ilçesine bağlı Atakent beldesinde düzenlenen 14. Uluslararası Kum, Su Sporları ve Kültür Festivali kapsamında Nadide Sultan konser v





Mersin’in Silifke ilçesine bağlı Atakent beldesinde düzenlenen 14. Uluslararası Kum, Su Sporları ve Kültür Festivali kapsamında Nadide Sultan konser verdi. Sahneye getirilen süte maya çalan Nadide Sultan Nasrettin Hoca’nın Konya’da tutturamadığı yoğurdu Silifke’de tutturdu.Çankaya halk plajında düzenlenen konserde hayranlarıyla buluşan Nadide Sultan, yaklaşık 2 saat sahnede kaldı. Konseri izleyenler zaman zaman sanatçının şarkılarına eşlik ederken, Atakent Belediye Başkanı Hasan Uslu, sanatçıya sürpriz yaparak sahneye bakır çingil içerisinde süt getirtti. Başkan Uslu, sanatçıdan süte maya çalmasını istedi. Sanatçı Nadide Sultan, tahta kaşık ile çingil dolu süte maya çalarak yoğurt yaptı.Kendisi için özel getirtilen Silifke yoğurdunu yiyen Nadide Sultan, Silifke yoğurdunun çok güzel olduğunu söyledi.Havai fişek gösterileri eşliğinde konserine devam eden Nadide Sultan’a Atakent Belediye Başkanı Hasan Uslu, plaket ve çiçek verdi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap