SON DAKİKA



Haber > Magazin > Mutluluklar sizinle olsun

Mutluluklar sizinle olsun

04 Haziran 2015 Perşembe - 11:57




Trabzon’un sevilen esnaflarından Mehmet Altuntaş'ın biricik oğlu Murat Altuntaş bekarlığa  veda ederek, evliler kervanına katıldı.





Murat Altuntaş bekarlığa  veda etti. Vesta Düğün Salonu’nda yapılan düğün törenine Altuntaş ve Aydın ailelerinin yanı sıra genç çiftin yakın arkadaşları da katıldı. Çiçeği burnundaki gelin-damadı pistte bir an olsun yalnız bırakmayan arkadaşları gönüllerince eğlendi. Mehmet-Sevim Altuntaş çiftinin yakışıklı oğulları Murat Altuntaş ile Cemil-Zahide Aydın çiftinin güzel kızları Emine Aydın, bir ömür mutluluğa yelken açarak bekarlığa veda ettiler.  Alkışlar eşliğinde salona giren genç çift ilk dansı ederken zaman zaman heyecanlandıkları gözden kaçmadı. Birbirlerine çok yakışan çift daha sonra pistte tüm hünerlerini gösterirken, kendilerine arkadaşları da eşlik etti. Düğün pastasını birlikte kesen genç çift daha sonra tebrikleri kabul etti. 

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap