SON DAKİKA



Haber > Magazin > Mutlu evliliğin sırrını açıkladı

Mutlu evliliğin sırrını açıkladı

08 Mart 2021 Pazartesi - 11:23




Mustafa Ceceli ile Selin İmer çifti önceki gün Emirgan’da bir restorandan çıkarkan görüntülendi. Gazetecilerle ayaküstü röportaj gerçekleştiren çift mutlu evliliğin sırrıyla ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.





Magazin dünyasının örnek çiftleri arasında gösterilen Mustafa Ceceli ile Selin İmer çifti, sokağa çıkma kısıtlamasının kalktığı ilk hafta sonu soluğu Emirgan’da aldı. Bir restoran çıkışında görüntülenen ünlü çift, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

“KENDİMİZİ DIŞARI ATTIK..”
Yasaksız ilk hafta sonunda kendilerini dışarı attıklarını söyleyen Mustafa Ceceli, “Trafik yoğunluğu yüzde 70’lere kadar çıkmış. Herkesin sokakta olması gayet normal” diye konuştu.

“ÇALIŞMALARIMIZ ÇOK İYİ GİDİYOR..”
Pandemi döneminde sık sık yeni şarkı çıkartan Mustafa Ceceli, geçtiğimiz günlerde Ebru Yaşar’ın kendisini aradığını söyledi. Ceceli, “Ebru Yaşar bana ‘İyi misin? 15 gündür şarkı çıkarmadın sağlığından şüphe etmeye başladım’ dedi. Çalışmalarımız çok iyi gidiyor. Biliyorsunuz konserler açılmadığı için çıkardığımız şarkıları sosyal medyadan paylaşıyoruz” diye konuştu.

“BİZİM DE PAYIMIZA BİR ŞEY DÜŞECEK Mİ?”
Ünlü şarkıcı, koronavirüs tedbirleriyle ilgili alınan yeni kararları takip ettiğini söyleyerek, “Yeni kararlar açıklandığın ‘Acaba bizim payımıza da bir şeyler düşecek mi’ diye sabırla bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

“ALBÜMDE OLACAĞIM ANCAK ŞARKIYA KARAR VEREMEDİM..”
Mustafa Ceceli, “Serdar Ortaç’ın Best of albümünde olacak mısınız?” sorusuna şu yanıtı verdi:

“Ben de olacağım. Serdar’la 6 ay önce görüştük zaten. Ancak hangi şarkıyı okuyacağıma karar veremedim. Belki dinleyicilerle bir anket yaparım”

“YASAK OLAN BİR ŞEYİ YAPMAM..”
Geçtiğimiz günlerde meslektaşı Murat Dalkılıç’ın tepkilere neden olan Antalya’da verdiği konserden sonra “Günümüz şartlarında kimsenin bu teklifi kabul etmeme lüksü yok “sözleri hatırlatıldı. Ünlü şarkıcı “Size böyle bir teklif gelse ne yapardınız?” sorusuna şu sözlerle yanıt verdi:
“Bize konser teklifleri geldiğinde, valilik izin vermediyse bu etkinlikler yapılmıyordu. Bana teklif geldiğinde ilk olarak izin olup olmadığını sorarım. Valilik izinleri vs. her şey varsa böyle bir etkinliğe gitmekte sakınca görmüyorum. Ama zaten yasak varken, yasak olan bir şeyi yapmam. 


“ÇOCUK YOK ONDAN GALİBA..”
Ünlü çifte “Mutlu evliliğin sırrı nedir?” sorusu soruldu. Selin imer’den önce cevap veren Mustafa Ceceli, “Çocuk yok ondan galiba (Gülerek)” cevabıyla herkesi şaşırttı. 

“BİRBİRİNİ TANIMAYANLAR SIKINTI YAŞADI..”
Pandemi döneminde artan boşanma davalarıyla ilgili de konuşan Ceceli, “Pandemi sürecinde 7/24 bir arada oluyorsunuz. Evliliklerinde birbirlerini tanımayan insanlar galiba pandemide birbirlerini tanımaya başladılar. Biz zaten ikimiz de evcimen insanlarız” dedi.

“BİRBİRİNİ TANIMAYAN İKİ İNSAN DEĞİLDİK..”
Selin İmer ise Mustafa Ceceli’nin pandemiden önce de işi dolayısıyla hep evde olduğunu belirterek, “Tepemde biri var gibi bir durum olmadı bende. Birbirini tanımayan iki insan değildik. Bir anda aynı evin içine düşmedik yani. Günün 3 saatini geçirdiğin bir insanla 24 saat aynı bir yerde kalman gerektiğinde farklı tepkiler çıkabilir ortaya” ifadelerini kullandı.

“EVE GELDİĞİNİ BELLİ ETMEK İÇİN ISLIK ÇALIYOR..”
Ünlü çifte birbirlerine nasıl hitap ettikleri soruldu. Selin İmer, “Mustafa bana aşkım diyor ben de ona hep hayatım derim. Bir de Mustafa eve geldiğini belli etmek için ıslık çalıyor” dedi.

“UMARIM BU SON OLUR..”
Geçtiğimiz günlerde ikinci kez nikah masasına oturan Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı çiftiyle ilgili de konuştu.

Sözlerine esprili bir şekilde “Umarım bu son olur Sinancım” diyerek başlayan Mustafa Ceceli, “Benim oğlumun ismi Arın. Sinan bana diyor ki ‘Mustafa benim de bir Arın’ım olmasın mı? Özeniyorum. Böyle bir duyguyu yaşamak istiyorum’ Bu konuda onu ciddi de gördüm. Bu sefer ben ikisini de çok kararlı gördüm. İlişkilerinin de çok sağlıklı ilerleyeceğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap