SON DAKİKA



Haber > Magazin > Mustafa Sandal'a 'İsyankar' şoku! 'Almanlar şarkımızı çalmış'

Mustafa Sandal'a 'İsyankar' şoku! 'Almanlar şarkımızı çalmış'

19 Temmuz 2023 Çarşamba - 12:36




90'lar ve 2000'lerin başında birçok hit parçada imzası bulunan Mustafa Sandal, Almanya'da yaşayan Payman adlı şarkıcının kendisine ait 'İsyankar'ı izinsiz kullanmasına ateş püskürdü. Ünlü sanatçı, yıllar önce Avrupa'da yılın en çok satan sanatçılarına verilen 'Gold Record' ödülünü kazandığı popüler şarkısı hakkında yasal yollara başvuracağını duyurdu.





Mustafa Sandal, 1994 yılında yayınladığı ilk albümü 'Suç Bende' ile tüm Türkiye'nin tanıdığı bir sanatçı haline geldi. Müzik dünyasına iddialı bir giriş yapan popçu, sırasıyla 'Gölgede Aynı', 'Detay', 'Araba', 'Akışına Bırak' ve 'Kop' ile başarısını devam ettirdi.

YURT DIŞINDA 180 BİN SATIŞ RAKAMI!

Musti, kariyerinin başlangıcından 10 yıl sonra müzikseverlerle buluşturduğu 'İste' albümündeki İsyankar şarkısıyla da hafızalara kazındı. Sandal, 2005'te yurt dışında çıkardığı aynı adlı single'ı ile Avrupa'da 150 bin satış rakamını geçen yabancı sanatçılara verilen 'Gold Record' (Altın Plak) ödülünü kazandı. Kanada ve Avusturalya'da da piyasaya çıkan single 180 bin satış yaptı

"AVUKATIM İLGİLENECEK"

'Uzi' lakaplı rapçi Utku Cihan Yalçınkaya ile yaşadığı 'sahne sırası' tartışması ile magazin gündeminde olan ünlü popçu, son olarak 'İsyankâr'ın melodisinin Almanca şarkıya 'bire bir' şekilde uyarlandığını söyledi.


Telif için kendisinden izin almayan Payman adlı şarkıcıya tepkisini dile getiren 53 yaşındaki başarılı popçu, "Avukatım ilgilenecek" açıklamasını yaptı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap