SON DAKİKA



Haber > Magazin > Milyarder sevgilisi tarafından özel jet alınan Şeyma düşman çatlattı!

Milyarder sevgilisi tarafından özel jet alınan Şeyma düşman çatlattı!

09 Mayıs 2021 Pazar - 10:27




Şeyma Subaşı Mısırlı Arap sevgilisi Mohammed Al Saloussi'nin özel jetiyle pozlarını Instagram hesabından paylaştı. Aşkta turnayı gözünden vuran Şeyma'nın keyfine bu sıralar diyecek yok!





Şeyma Subaşı, bu kez Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Al Saloussi'nin özel jetiyle gündeme geldi. Geçtiğimiz haftalarda özel jet bulamadığı için bir yolcu uçağını kapatan Mısırlı milyarder bu kez Subaşı'nın ayağını yerden kesmeyi başarırken; Şeyma Subaşı ise özel jet ile Instagram hesabından düşman çatlatmayı geçmedi.

şeyma subaşı özel jet

YOLCU UÇAĞININ SEFERİNİ KAPATMIŞTI

Mısırlı milyarder Mohammed Al Saloussi, Bali'den dönerken özel jet bulamayınca Şeyma Subaşı için bir yolcu uçağındaki tüm biletlerini satın alarak kendilerine tahsis ettirmişti. Bu olayla günlerce gündemden düşmeyen Subaşı, dün Dubai'den dönerken sevgilisinin özel jetine bindi. Jete kavuştuktan sonra boy boy fotoğraf çektiren Subaşı, yaşadığı mutluluğu Instagram hesabından paylaştı.

şeyma subaşı özel jet


BALİ'DE MUHTEŞEM TATİL

Son zamanlarda yaptığı tatillerde adlarından söz ettiren çift, geçtiğimiz günlerde Bali'den başka bir yere gitmek için özel jet kiralamak istenmiş ancak bulamamıştı. Sevgilisini mutlu etmek isteyen Saloussi, bir yolcu uçağının tüm biletlerini satın alarak Subaşı'ya sürpriz yapmıştı. Subaşı da, uçağın içinden bir görüntü paylaşarak, "Özel jet bulamayınca tüm uçağı bizim için rezerve etti" ifadelerini kullanmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap