SON DAKİKA



Haber > Magazin > Midas'ın Kulakları 'gala' dedi

Midas'ın Kulakları 'gala' dedi

02 Aralık 2016 Cuma - 12:12




Trabzon Devlet Tiyatrosu’nun sahnelediği ‘Midas’ın Kulakları’ oyunu ‘gala’ dedi. Davetliler gecede keyifli bir oyun izlediler.





Güngör Dilmen’in yazıp Oğuz Utku Güneş’in yönettiği ‘Midas’ın Kulakları’ adlı oyun Haluk Ongan Sahnesi’nde seyirciler ile buluştu. Uğur Keleş, Banu Manioğlu, Duygu Dokgöz, Yavuz Topçuoğlu, Ahmet Uzuner, Taha Mataracı, Gürkan Erarslan ve Elvan Tibukoğlu’nun rol aldığı oyunu, seçkin davetliler ile birlikte Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç de izledi. Midas’ın Kulakları’nın konusu şu şekilde: Hangimizin müziği daha üstün diye kapışan hiç yoktan iki tanrı, Frigya Kralı Midas’ı hakem ilan etmeye karar verirler. Keçi Ayaklı Pan ve Güneş Tanrı Apollon’un yarışında karar merci olarak onurlanacağını sanan Midas bir tanrıyı kazandırırken ötekini kaybettireceğinin ayırdına varamaz. Müzikten anlamadığı gerekçesiyle eşek kulaklarıyla cezalandırılan Midas’ın başına gelenler bununla da kalmayacaktır. Midas ve gizini paylaştığı Berberbaşı bu sırrı saklamak istese de bütün yurtta çalkantıları duyulur.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap