SON DAKİKA



Haber > Magazin > Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı

Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı

01 Mayıs 2017 Pazartesi - 14:09




Meteoroloji Genel Müdürlüğü yaptığı açıklama ile ülke genelinde sağanak yağış uyarısında bulundu.





Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmeye göre, ülke genelinde sağanak yağış bekleniyor. Yapılan açıklamada Marmara bölgesinde havanın parçalı bulutlu ve yer yer sağanak yağışlı geçeceğinin tahmin edildiği ifade edildi.

Ege bölgesi'nde hava parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra iç kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Akdeniz bölgesinde ise hava az bulutlu ve açık, iç kesimleri parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra iç kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İç Anadolu'da parçalı yer yer çok bulutlu, Batı Karadeniz'de parçalı bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz'de az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimleri parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Orta Karadeniz'in iç kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Orta Karadeniz kıyılarında sabah saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Doğu Anadolu'da az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimleri parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Van, Şırnak ve Hakkari çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Güneydoğu Anadolu'da parçalı ve az bulutlu, gece saatlerinden sonra Şanlıurfa, Batman ve Siirt çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap